1 April.

Hej!

Nu i helgen var det som sagt 1 April och årets tävlingspremiär skulle ha gått av stapeln.

Men som de flesta vet så bor ju vi i Sverige och detta innebär att vintern ibland kan bli både lång och tråkig. Med detta sagt så blev DM:et i tranan framflyttat till 28-29 April.

Så istället för att köra DM i tranan och tävla i söndags så fick jag åka till Målilla och köra på en hyfsat tjälfri bana för första gången sen jag var i USA.

Målilla motorklubb 1 April.
Kolla snön brevid banan.

Detta resulterade alltså i en mycket bra söndag ändå, med fyra givande pass på en ordentligt stalpig bana 🙂

Körningen går bättre och bättre för varje gång, men  jag måste ändå erkänna att jag är ordentligt ringrostig ändå efter detta långa uppehåll utan crosskörning. Men med det negativa kommer det alltid något positivt. Och fördelen är att jag under vintern lyckats med att både träna och vara frisk, så kroppen känns riktigt bra inför denna säsongen!

2018 års tävlingspremiär har alltså nu blivit framflyttad till 14-15 April då jag kommer vara på plats i Kristianstad för att köra årets första deltävling i Sverigecupen. Ser fram emot detta och laddar för fullt. Nu till helgen kommer jag att köra cross både lördag och söndag för att kunna komma igång så mycket som möjligt innan dess!

 

Väl mött

//Josef.