Dubbelhelg, Anderslöv o Limhamn

IMG_4147
Limhamn, – Hur lång är en roll-offrulle ? 🙂

Årets andra serietävling avklarad, Anderslöv och Limhamn 11-12 Juli.

Skulle enligt planeringen varit tredje helgen, men kunde ju inte ställa upp förra dubbelhelgen då jag var förkyld.

Såg mycket fram mot denna helgen då Anderslöv är en riktigt kul bana, kanske lika kul som Limhamn är svår eftersom den är så hård….

Lördagens kval i Anderslöv kändes OK kvalade in till D-Final och fick välja plats på grinden som nr 13.

Hade en vurpa framför mig i starten som jag inte blev drabbad av mer än att det var lite trångt, var ut som 22 på första varvet, lyckades plocka några och i mål som nr 18.

Andra heatet kom ut på första varvet ungefär mitt i fältet och började jaga ikapp tillsammans med en annan åkare. Vi hade bra flyt, körde upp oss genom fältet och var tillsammans uppe och krigade om 14 plats som bäst. Gjorde något litet misstag och slutade som 18 även i heat två. Kul och tight heat hela vägen !

Söndag och Limhamn.

Kvalade in till D-final, ut på grinden i nedre halvan av fältet. Lyckades inte hitta så bra plats och hade inget grepp i första starten, kom iväg sist av alla….. Jobbade på och i mål som nr 20.

Andra heatet, svårt komma iväg från grinden även denna gången. Låg på 20 plats när roll-offrullen i glasögonen gick sönder och sikten blev dålig, typ ingen alls eftersom det var nyvattnat på banan….. Fick slänga glasen med bara några varv kvar men rullade i mål som 22.

I stort sett nöjd med helgen och att ha fullföljt båda dagarna, vilket är det viktigaste. Inte så nöjd med starterna andra dagen och ganska missnöjd med att tappat sikten givetvis. Blev på grund av en vurpa i laget och lite annat även denna helg lagets bästa poängplockare 🙂

Vi kan även så här långt konstatera att det är riktigt jämna heat med bra fighter. Första dagen i Anderslöv så hade sista tiden till A-final 3 sekunder bättre tid än första tid i C-final. Alltså 40 förare inom 3 sekunders marginal, eftersom det då är hela B-finalen som får plats där!

Nästa tävling vi laddar för nu är serietävling i Rödeby 1 Aug !