Gotland Grand National

Innan start
Innan start

En av årets roligaste tävlingar är nu avklarade, Gotland Grand National!

Anlände till Gotland på Torsdagsnatten, var tidigt i säng och gick sedan upp dagen efter för att åka till tofta skjutfält (tävlingsområdet) för att besiktiga, kolla lite på banan, sätta upp depåområde mm.

Depå-området dagen innan
Depå-området dagen innan
Den från TV kända "Hästskon" dagen innan. På tävlingsdagen var den fylld med 40cm vatten.
Den från TV kända ”Hästskon” dagen innan. På tävlingsdagen var den fylld med 40cm vatten.

Tidig läggning även på Fredagen, gick upp på Lördagen och var på plats ca 6.00 Lastade ur hojarna ur bussen och började förbereda inför dagen.

09.00 Gick min start och jag stod i startled nummer 4. Hade alltså ingen större chans till att göra någon jätte start, men kom iväg bra ändå. Tog dock ett tag innan jag riktigt kom in i det, tog ca ett halvt varv innan jag blev riktigt avslappnad och började åka som jag ska. Gjorde första tankstoppet efter 1h,15min. Åt lite energikaka, fick hojen tankad och ut igen. Efter stoppet kom jag sedan in i rytmen.

Passade på att gasa medan jag var inne i det, och det slutade tillslut med 5varv på 3h,29min. Detta får jag vara riktigt nöjd med samtidigt som de var skönt med en revansch sedan förra året.

Vårat depå-område
Vårat depå-område

 

Summeringen får bli att tävlingen var riktigt lyckad från min sida samt att jag ser fram emot nästa år.

Lämna ett svar