Inte helt vanlig säsong i år heller….

I månadsskiftet Juli/Aug var det seriehelg med race i Skåne, två dagar- två banor. Skönt att få några tävlingar i kroppen med allt vad det för med sig.

Tycker att jag lyckades rätt bra som helhet med stabil och säker körning i hyfsat tempo efter ett långt uppehåll utan tävlingar. Det är många duktiga åkare som är med och kör i division 1 och ”typ halva startfältet” är SM-åkare.

Inför start, serien RIpa 1 Aug

För övrigt så är det inte helt som vanligt i år heller. Planerade ganska väl i början på året, men det blev snabbt omkastningar i tävlingskalendern med inställda och flyttade tävlingar vilket inneburit att jag har fått planera om och ändra upplägget.

Summerat så innebär det att även i år så blir det inte riktigt så många tävlingar som var tänkt från början. Som det är nu så kommer det i alla fall att bli en seriehelg till och sedan är det Gotland Grand National (GGN) i slutet på Oktober.

Utesluter inte att hitta någon mer tävling eller att åka iväg på något ytterligare träningsläger, var iväg under semestern på ett läger och man lär sig alltid nya saker! 🙂

Träninsglägare Tranemo på semestern, varmt, dammigt och roligt 🙂

Nu tar vi fart in mot hösten!