Klubbyte och friidrottstävling!

Hallå igen! 2018 är här och det är ett nytt år med nya möjligheter och lite nyheter inför årets säsong!

Det har under hösten hänt en del och jag har bland annat fått erbjudande om att köra för Kalmar MK då dom ska starta upp ett serielag. Sagt och gjort, klubbadressen nästa år är Kalmar, och jag ser verkligen fram emot detta då jag nu har gjort fyra säsonger i Nybro och kände att det var dags för en nytändning. Eftersom Kalmar inte haft serielag på några år får vi börja i lägsta divisionen, trean, ska bli roligt att få möte lite andra lag.

Det är även min sista säsong som Junior och därför är det fullt fokus på Junior – SM. Jag har ju som sagt bytt klass till MX1 och det ska bli väldigt spännande att se hur det går!

”Tomtespelen” I karlskrona.

Försäsongsträningen har under hösten gått väldigt bra och jag har främst tränat med FIK Färjestaden under ledning av  fridrottslegenden Arne Svensson. Detta upplägg trivs jag väldigt bra med och jag har bland annat tävlat i 1500m inomhus under vintern. Det har även blivit många timmar i gymmet, sporthallen, på Fredriksskans med intervallöpning, i spåret samt på mountainbiken. Allt detta för att vara så förberedd som möjligt när säsongen drar igång – träning ger resultat! ;-).