Några race kvar !

Har varit en kul säsong med många bra och roliga race, även om det givetvis varit både ”up´s and down´s”.!

Påklädning, inför ett av säsongens race

Varit en intensiv period nu sista månaden med totalt sex tävlingar sedan början på September, gäller att hålla snurr på grejorna och se till att allt fungerar så racen blir så roliga som möjligt.

Tävlingssäsongen är inte riktigt slut ännu, det är några race kvar, det största är ju GGN, Gotland Grand National ute på ”öjn” i slutet av Oktober, sen blir det nog ett och annat klubbmästerskap också.

Efter racet i Örebro och den vurpa jag gjorde där i början av Juni så hade jag en del känningar i axeln. Tyckte inte det var så farligt först, men det ville inte riktigt släppa och jag blev begränsad i min körning.

Tog det säkra före det osäkra och vilade från hojkörning några veckor extra tills det kändes helt bra i axeln. Resultatet av det beslutet blev givetvis att en del av fart och ”tajming ” på hojen försvinner när man inte kört på i stort sett en månad.

Grinden faller, starten går, serien Vrigstad, jag i gul/röd tröja

Helgen som passerade var det sista serierace-helgen för året. I laget hade vi bra läge inför helgen med några poängs ledning, som vi lyckades dryga ut på lördagens race i Oskarshamn. Laget såg verkligen fram mot sista tävlingen i Rödeby på söndagen, men ett ihållande regn gjorde att årets sista race blev inställt – ”ridå”…

Vi avslutade serien med 65 lagpoäng mot  tvåans 61, innebär att nästa år blir det race i division 2 – kul och ser vi fram mot!

Några sanningar från en riktig biker…. 😉

Nu gäller att ladda för utmaningen på Gotland i slutet av månaden!

Lite uppvärmning i Ripasanden…

På återhörande!

//Josef