Rapport, MX-Sydost Vissefjärda – Inför Serien, Helsingborg

I Lördags var det dags för MX-Sydost i Vissefjärda. Var på plats vid 8 ungefär och träningen gick bra och körningen stämde hyfsat. Resultatet brydde jag mig inte om, utan var mest där för träningens skull och att de är roligt. I kvalet hamnade jag på den undre halvan och fick alltså köra b-final-

första heatet: Dålig start, ut ur startkurvan som de sista, men kunde snabbt köra upp mig rätt bra. Slutade 8:a. Valde att spara mig lite grann till nästa heat.

Andra heatet: Bättre start men fortfarande långt ifrån bra med ut ur startkurvan. Kunde dock reparera det rätt bra på rakan efter och in i nästa kurva och plockade några platser där med en gång. Låg och fightades med två andra förare som jag inte riktigt lyckades komma om. Kom till slut om båda och låg 6:a ut på sista varvet med ett litet försprång ned till de förare jag fightades med innan. Tre kurvor från mål gick jag dock ikull och tappade tre placeringar direkt så jag slutade då 9:a. Surt, men ändå väldigt nöjd med körningen där.

Film från söndagen : https://www.youtube.com/watch?v=fEdwWfPs_m8&list=UUQ_AuzYepZPkzzpR–auVBg

Nu blickar vi framåt till helgen då det är serien i Helsingborg på söndag. Kommer  åka ned under lördagen och sedan får vi se hur det går. Helsingborg är en hårdbana och det är inte min starkaste sida, men vi får se. Hoppas kunna hitta ett bra flyt på banan.

 

// Josef

Lämna ett svar