Rapport, Rödeby, Vissefjärda.

10542712_246490665560807_197576456146985179_o

Foto: Lina Liljedal Foto
Foto: Lina Liljedal Foto

Tjena!

Helgen 2-3 Augusti var det dags för Rödeby och Vissefjärda att ha sina serietävlingar. Inte helt nöjd med träningen sedan förra deltävlingen i Limhamn.  Delvis för att jag hade en ordentligt vurpa på ett hopp hemma i Nybro i början på Juli vilket resulterade i en mörbultad kropp, snurrig skalle samt någon veckas ofrivillig vila. (”Better safe than sorry”)

Var på måndagen innan tävlingen hos Däck-Roy och hämtade nya däck som vi sedan krängde på, mycket trevligt, sedan under Tisdagen och Onsdagen tränade vi, för att sen förbereda det sista inför tävlingen så att allt var fit for fight!

På lördagen var jag reserv i div.3 laget i Rödeby. De ordinarie i laget kunde fullfölja hela dagen så det blev då ingen tävling för mig, fick ändå ett bra träningspass med division-tre gänget på morgonen.

På söndagen var det div.4 som gällde igen i vanlig ordning och jag fick 1,5 hyfsade heat.

1:a heatet bröt dom p.g.a skada och ambulanstransport m.m men är ändå nöjd med körningen där. Kom iväg som 18:de man ungefär och låg 24 ungefär när det bröts.

2:a heatet var jag ur startkurvan som 15:de man vilket jag är nöjd med. Lyckades undvika en startvurpa då de var flera förare som låg ned i startsvängen. Körningen flöt på bra första varven, men sedan slutade huvudet hänga med och jag fick slå av lite grann på tempot. Slutade på en 24 plats vilket jag är nöjd med!

Summeringen av helgen är att jag har tagit ett steg framåt och klättrat ett steg till i resultatlistan vilket känns bra så här långt. Planen är givetvis att fortsätta jobba på hela säsongen och köra så många tävlingar som möjligt.

Länk till film, dock från första heatet som ströks:

https://www.youtube.com/watch?v=HQd5kFyrWFU&list=UUQ_AuzYepZPkzzpR–auVBg

 

Lämna ett svar