Bilder

Serieledning, finaler och förkylning….

Nu rullar den på igen då, tävlingssäsongen.

Efter en lång och seg vår så kom äntligen tävlingarna igång och värmen tillbaka, kanske till och med lite för mycket av värmen, efter några helgers race i 28-30 graders värme.

Serietävling Tranan 2 juni, riktigt varmt o skönt…

I skrivande stund så är det åtta tävlingar kvar att köra i år. Det har blivit lite justering i utgångsplanerna, någon tävling har arrangören ställt in och någon har jag fått hoppa över p.g.a. förkylning, sen hade vi en datumkrock också.

Årets första race blev nu Sverigecupen på Ripa i mitten av April, har så här långt kört två J-SM och även fyra av årets åtta serietävlingar med laget är klara.

Lyckades att få med mig några poäng hem från J-SM i Katrineholm 28 April. Klarade inte av att följa upp det på den tävling som jag hade sett fram emot kanske mest i det sammanhanget, i Rödeby. Fick en fin förkylning efter första seriehelgen veckan innan som inte släppte, så det var bara att ställa in tävlandet den helgen :-/.

Fick lite revansch under J-SM:et i Örebro, fick med mig 15 poäng därifrån och ligger på en total 9:e plats i sammandraget så här långt.

Starten går, serien Uppvidinge

Serien då, med nya laget i Kalmar MK och allt. Hittills så har det gått jättebra, vi leder division tre totalt sett efter att halva serien är avklarad. Ser fram mot fortsättningen och kan konstatera att jag får vara nöjd med mina resultat där så här långt. Första helgen blev det 16, 11, 10 och 9 plats. Inte riktigt samma andra helgen, men har ändå fullföljt och haft bra och roliga race tillsammans med övriga i laget.

J-SM Örebro, förbi bandepån

Nu är det lite paus i tävlandet, nästan så man hoppas på lite regn så att banorna inte torkar helt, utan kan hålla sig fina och åkbara så man får träna mycket hojkörning 🙂

Vi hörs

//Josef